Un saucisson présenté sur une planche en bois avec 3 verres remplis de Bière des Amis et un seau rempli de glaçons et de bouteilles Bières des Amis blonde (5,8% Alc.) 33cl. Une philosophie axée sur le partage et le plaisir d'être ensemble.

Ons doel is om mensen samen te brengen

Onze filosofie is vooral gebaseerd op tijdloze waarden: gemeenschap en vriendschap! Ons doel is en blijft om mensen samen te brengen terwijl ze genieten van een lekker bier en hen uit te nodigen om hierbij herinneringen op te halen… of nieuwe herinneringen te creëren.

Om zo vaak mogelijk van zulke momenten te kunnen genieten, streven we ernaar om kwaliteitsbieren aan te bieden van 100% natuurlijke en Belgische ingrediënten, gebrouwen met passie en volgens authentieke recepten.

Perfect Serve

Om ten volle van uw BDA en al zijn aroma’s te genieten, is het belangrijk om het juiste glas te kiezen: het mythische 17 cl-glas! Zorg ervoor dat het glas schoon en droog is. Kantel het onder een hoek van 45° en schenk het Bière des Amis zachtjes in, zodat het schuim zich langzaam kan vormen.

Eens het glas bijna is gevuld zet u het recht zodat er een mooie schuimkraag wordt gevormd. Neem de tijd om de kleur te bewonderen en de aroma’s te ruiken…

En vergeet het glas niet door te geven aan uw vrienden! Proef ten slotte langzaam en geniet van elke smaak, van de eerste tot de laatste slok. Ons Bière des Amis is een ervaring op zich, en de perfecte serve verzekert u van een perfecte start.

Proost!

Vrienden over de hele wereld!