Packshot d'une bouteille de Bière des Amis blonde 0% (0,0% Alc.) 33cl et son verre conique rempli
EEN DORSTLESSEND ALCOHOLVRIJ BIER

La blonde 0.O

Alcoholvrij blond bier0.0% Alc. Vol.

Meer info

La blonde 0.0%

Het Bière des amis werd bedacht om mensen samen te brengen en op die manier gezellige momenten te beleven, ook voor degenen die hun consumptie willen verminderen of die simpelweg geen alcohol drinken.

Qua smaak en kenmerken moet de blonde 0,0% niet onderdoen voor zijn grote broer.

Een alcoholvrij bier

met een identieke smaak,

gemaakt om met mate van te genieten.

Een baanbrekend dealcoholisatieproces!

We combineerden al onze brouwexpertise met de nieuwste technische innovaties om ons 0,0%-assortiment tot stand te laten komen!

In tegenstelling tot andere methodes wordt bij deze aanpak de gisting van suikers tot alcohol niet gestopt, maar wordt een afgewerkt product gedealcoholiseerd. Zodra het bier vacuüm is getrokken, verhogen we de temperatuur tot 30°C, zodat de alcohol kan verdampen zonder de aroma’s en structuur van het BDA te beïnvloeden.

Op deze manier behouden we maximaal de smaak van het bier! We zijn erg trots op dit proces, dat ons in staat stelt om onze 0,0% te produceren met behoud van de aroma’s en kenmerken van het klassieke BDA waar u zo van houdt.

Een alcoholvrije box die
gemaakt is om

TE DELEN

Als u op zoek bent naar een alternatief voor onze alcoholische bieren, dan is onze ALCOHOL-FREE BOX echt iets voor u! Deze box biedt alles waar BDA bekend om staat, maar dan zonder alcohol. Het is de perfecte manier om zonder mate te genieten van een avondje uit met de maten!

En voor al wie het met zichzelf willen delen, is onze BLONDE 0.0% ook verkrijgbaar in een individueel formaat!

Ontdek ons volledige assortiment

La Blonde

La Blonde 0%

La Redden

La Cr(h)azy IPA

La Triple