Packshot d'une bouteille de Bière des Amis IPA (5,5% Alc.) 33cl et son verre conique rempli
Een hoppig bier met exotische smaken

De cr(h)azy ipa

Hazy IPA5.5% Alc. Vol.

MEER INFO

Cr(h)azy IPA

Dit heerlijk aromatische “Hazy” bier is geïnspireerd op de traditie van moderne IPA’s. De 4 geselecteerde hopsoorten – Citra, Ekuanot, Ariana en Callista – combineren perfect de exotische smaken en verfrissende citrustoetsen die van dit aangenaam gehopte bier uitgaan.

Een moderne,

heldere Hazy IPA

met een stedelijke uitstraling

Uiterlijk

Licht doorschijnend, helder, mooie bubbels

Samenstelling

Hop, (Citra, Ekuanot, Ariana, Callista)

Neus

Citrus, tropisch, zoet, bloemig

Schuimkraag

Romig, licht gekleurd

Smaak

Bitter, fris, zout

Bitterheid

5/10

Rondheid

6/10

Een box vol hop die
gemaakt is om

TE DELEN

Liefhebbers van verse hop, ontdek snel onze CR(H)AZY IPA BOX! De combinatie van 4 zorgvuldig geselecteerde hoppen belichaamt perfect de geest van het delen. Deze box combineert eenvoud, authenticiteit en traditie, ideaal voor een moment waarop u wordt omringd door ieder die u lief is.

En voor degenen die het met zichzelf willen delen, is CR(H)AZY IPA ook in supermarkten en de beste Horecazaken verkrijgbaar in een individueel formaat.

Onze CR(H)AZY IPA, de beste vriend van uw pittige gerechten !

Liefhebbers van de Aziatische en/of Latijnse keuken zullen in de CR(H)AZY IPA de perfecte smaakpartner vinden. Met zijn frisheid, ziltheid en bloemig boeket is het de perfecte tegenhanger voor deze van nature kruidige keukens.

Om zijn hoppige aroma’s volledig tot hun recht te laten komen, moet de CR(H)AZY IPA goed gekoeld gedronken worden in zijn conische glas.

Klik op de knop hieronder om onze brochure te downloaden en meer informatie en advies te krijgen over de ideale manier om bier te serveren en suggesties voor het combineren van gerechten.

Ontdek ons volledige assortiment

La Blonde

La Blonde 0%

La Redden

La Cr(h)azy IPA

La Triple